Morgen gesloten
Tickets

Het grootste en meest spectaculaire in & outdoor Adventure Park van Nederland!

Wij zoeken horeca toppers!

Dagje weg Rotterdam

Dagje weg in Rotterdam

Een dagje weg in Rotterdam? Kom naar Adventure City! Het grootste adventure park van Europa! Met maar liefst 7000m2 indoor en outdoor zip- en klimparcoursen beleef je zo veel klimplezier dat je nog nooit hebt ervaren! Spectaculaire adventures en spannende klimparcoursen jagen je hartslag omhoog en zorgen voor een dagje weg waar je nog lang aan terug zult denken!

Dagje weg voor alle leeftijden

Een dagje weg bij Adventure City Rotterdam is leuk voor alle leeftijden, zowel voor jonge kinderen als voor opa en oma, want je vindt bij ons adventures voor iedere leeftijd! Dus of je nu een dagje weg met het gezin wilt, een dagje weg met kinderen, een dagje weg met je partner of een dagje weg met een vriend of vriendin, een leuk dagje weg in Rotterdam beleef je bij Adventure City. Boek je tickets direct online en tot snel!

Tickets kopen

Boek je kinderfeestje en geniet van +15 adventures

Een dagje weg bij Adventure City Rotterdam

Rotterdam: de stad voor een leuk dagje uit

De levendige stad Rotterdam heeft ontzettend veel te bieden voor jong en oud. Al zoek je leuke uitjes, dan ben je in Rotterdam en omgeving op de juiste plek! Houd je van actieve uitjes? Kom dan zeker eens klimmen en zippen bij Adventure City. Dat belooft sportief en heel gezellig te worden! 

Ben je klaar voor een actief dagje weg? Boek je tickets voor ons zip- en klimpark in Rotterdam en beleef een ontzettend leuke dag uit! 

Tickets bestellen

Het leukste dagje weg in Rotterdam!

Klaar voor het avontuur?!

Tickets Adventures