Vandaag geopend
Check ons reserveringssysteem voor actuele starttijden
Tickets

Het grootste en meest spectaculaire in- en outdoor Adventurepark van Nederland!

Over ons

Sfeerimpressie

indoor klimpark Adventure City Rotterdam

Een indruk krijgen van ons fantastische Adventure Park? Klik hier voor meerdere beelden van ons in & outdoor park. Daarnaast geeft onze sfeerfilm ook een mooie impressie van alle attracties die we aanbieden.

Enthousiast geworden? Wacht niet langer en boek snel je ticket voor het grootste en vetste Adventure Park van Nederland!

Sfeerimpressie

Veiligheid

Veiligheid staat bij ons hoog in het vaandel. Stipt op nummer 1 zelfs. We vinden het super belangrijk dat al onze bezoekers een prettig en vooral veilig gevoel hebben wanneer zij onze materialen gebruiken. Op deze pagina lees je alle in's & out's over de verschillende producten die wij in gebruik hebben.

Wil je nog wat dieper op de materie ingaan betreft materialen/merken en hoe wij deze gebruiken kun je altijd bellen of mailen. We staan je graag te woord voor tekst en uitleg. 

Veiligheid

meiden hebben plezier met klimmen bij klimpark Adventure City Rotterdam

Graag weten hoe andere het vonden bij ons?

Adventure City Rotterdam

Een indruk krijgen hoe andere het vonden? Neem dan snel een kijkje bij de reviews van bezoekers die je voor zijn geweest. Positieve waarderingen over ons bedrijf vinden wij enorm belangrijk en daarom delen wij die graag op onze website. 

Twijfelen je vrienden, collega's of familieleden nog over een bezoek aan Adventure City Rotterdam? Hopelijk trekken deze geweldige reviews ze over de streep! 

Aventuriers aan het woord

Benieuwd naar onze overheerlijke keuken?

Bekijk hier welke lekkere broodjes en overheerlijke koffie & thee wij serveren. 

Horeca

horeca bij klimpark Adventure City Rotterdam

Adventure Blogs

Op de hoogte blijven van actuele nieuwsitems en de laatste trend op het gebied van Adventures & arrangementen? Vergeet dan niet onze Adventure blogs te lezen en laat ons weten wat je er van vind! 

Adventure Blogs

Ook je teamuitje of bedrijfsfeest bij ons vieren? Laat het ons weten!

Teambuilding Bedrijfsuitje