Vandaag geopend
Check ons reserveringssysteem voor actuele starttijden
Tickets

Het grootste en meest spectaculaire in- en outdoor Adventurepark van Nederland!

Deze adventures zijn voor de echte adrenaline-junkies

Deze adventures zijn voor de echte adrenaline-junkies

Rollercoaster zipline bij Adventure City Rotterdam

Hoge snelheden en grote hoogtes, kan het jou niet gek genoeg? Houd jij ervan om je bloed sneller te laten stromen? Ben jij een echte adrenaline-junkie? Dan is deze blog voor jou! Adventure City Rotterdam is hét klimpark in Rotterdam met 7000m2 klimplezier. Onze "adventures" zijn er voor de gevorderde sporter, maar ook voor de beginnende! In deze blog vertellen wij je welke adventures voor jou zijn als je van adrenaline houdt. 

Rollercoaster zipline

Rollercoaster zipline bij Adventure City Rotterdam

Dit is gaaf. Dit is snel. Dit gaat hard. Dit is... de rollercoaster zipline! 

Met snelheden tot wel 40 km/pu is dit de absolute crème de la crème voor de adrenaline-junkies onder ons. Het is een combinatie van een tokkelbaan, zipline en achtbaan in één. Je hangt (volledig veilig) aan de tokkelachtbaan en vliegt door het buitenluchtruim van Adventure City. Vergeet onderweg niet te genieten van het uitzicht! 

De rollercoaster zipline zorgt voor dé ultieme adrenaline-kick! Durf jij het aan?

Rollercoaster Zipline

Freefall quick jumps

jongen springt een vrije val naar beneden bij klimpark Adventure City Rotterdam

Een vrije val van 10 of 20 meter. Recht naar beneden! Durf jij het? Het kan met de freefall quick jumps bij Adventure City. In ons indoor gedeelte vind je de quick jump 10 meter en in ons outdoor gedeelte de quick jump 20 meter. Geen zorgen, de quick jumps zijn 100% veilig.

Anders van bij bunjeejumpen, waarbij je aan een elastisch touw wordt gezekerd, wordt je nu gezekerd aan het Quick Jump systeem. Een nieuwe technologie waarbij je in een keer naar beneden kunt springen en langzaam en veilig op de grond landt. Je bungelt dus niet op en neer. Vergelijk het met het gevoel van in een achtbaan zitten als je snel naar beneden gaat, maar dan nóg veel leuker! Het is altijd even spannend als je bovenaan staat, maar echt ontzettend tof als je het gedaan hebt! 

FreeFall Quick Jump 20 meter Freefall Quick Jump 10 meter

Klimparcoursen

Onze klimparcoursen gaan tot grote hoogtes. In ons indoor gedeelte kun je tot 12 meter hoogte klimmen en in het outdoor gedeelte zelfs tot wel 20 meter! En geloof ons, dat is altijd weer hoger dan het lijkt als je eenmaal bovenin bent! Bovendien kun je je lol niet op, want onze klimparcoursen gaan alle kanten op. Daarmee bedoelen we, je kunt iedere keer weer een andere route klimmen. Zo raak je niet uitgeklommen! 

Klimparcoursen Outdoor

Zipline

zipline bij Adventure City Rotterdam

Net als met onze klimparcoursen kun je ook met onze ziplines oneindig veel plezier beleven. We hebben namelijk diverse ziplines waarmee je over het hele terrein kunt ziplinen. Tussendoor klim je weer vrolijk verder over de klimparcoursen! In ons outdoor gedeelte vind je zelfs onze zipline van 150 meter! Deze begint op 15 meter hoogte vanuit het indoor gedeelte en is jouw start van het outdoor klimpark. Geloof ons, dit wil je niet missen! Bovendien vind je ook in ons indoor park meerdere ziplines, zodat je echt oneindig lang kunt zippen en klimmen! 

Zip-lines (in- en outdoor)

Klaar voor het avontuur?!

Tickets Adventures