Vandaag geopend: 12:30 t/m 18:00
Check ons reserveringssysteem voor actuele starttijden
Tickets

Het grootste en meest spectaculaire in- en outdoor Adventurepark van Nederland!

Nominatie ANWB leukste uitje 2024!

Kinderfeestjes voor meiden? Hier 5 leuke ideeën!

5 ideeën voor leuke kinderfeestjes voor meiden

5 ideeën voor leuke kinderfeestjes voor meiden

Als meisje kijk je er ieder jaar weer naar uit: je kinderfeestje! Gezellig met je vriendinnetjes jouw verjaardag vieren. Heerlijk jouw lievelingstaart eten, gezellig kletsen, enorm veel lachen en natuurlijk iets leuks doen. Maar, wat? Een leuk kinderfeestje voor meiden bedenken, dat kan soms knap lastig zijn. Je wilt natuurlijk wel iets doen wat al je vriendinnetjes leuk vinden. Bij Adventure City kun je onbeperkt genieten van al onze adventures. Zo vaak je wilt én wanneer je wilt! Bekijk hieronder 5 ontzettend leuke adventures die je bij Adventure City kunt doen tijdens een kinderfeestje voor meiden, waarmee jouw kinderfeestje onvergetelijk wordt!

Prijzen en tickets

Idee 1: Klim met jouw vriendinnen tot ongekende hoogtes

Hoe leuk is het om samen met jouw vriendinnetjes te klimmen en te klauteren over een spectaculair parcours dat je nergens anders vindt? Nou, erg leuk! Want wekelijks komen vele meiden hun kinderfeestje bij ons vieren om de klimparcoursen aan te gaan. Je kunt tot wel 12 meter hoogte klimmen, maar je bepaalt helemaal zelf hoe hoog je wilt klimmen. Je beloopt het parcours via houten touwbruggen, plateaus en planken. Iedereen wordt veilig vastgemaakt en bepaalt haar eigen tempo. We hebben zowel binnen als buiten klimparcoursen. Hierdoor kun je heel het jaar door lekker komen klimmen en kun je met lekker weer naar buiten. Wil je meer weten over de in- en outdoor klimparcoursen? Klik hieronder dan op een van de knoppen en lees er meer over.

Indoor klimparcoursen Outdoor klimparcoursen

Idee 2: Nieuw in Nederland: boulderen! Enorm leuk voor kinderfeestjes met meiden

boulderen bij klimpark Adventure City Rotterdam

Met boulderen klim je zonder zekering aan een muur. Deze muur heeft verschillende hoeken. Klim bijvoorbeeld helemaal recht omhoog of juist schuin. Zo zijn er verschillende moeilijkheidsgraden en kun je zelf bepalen hoe moeilijk je het jezelf maakt. Je legt net als met de klimparcoursen een parcours af. Boulderen is echt iets voor stoere meisjes! Al wil je meer weten over boulderen, klik dan op de knop hieronder en lees meer over boulderen.

Idee 3: Zoef tijdens je kinderfeestje voor meiden met grote snelheden door het luchtruim

De zipline van Adventure City is enorm leuk om te doen met een kinderfeestje voor meiden

Een kinderfeestje bij Adventure City is niet compleet zonder getokkeld te hebben aan te zipline met jouw meiden tijdens je kinderfeestje. De zipline is een spectaculaire tokkelbaan met een lengte van 150 meter, dat is anderhalf voetbalveld lang! Je wordt gezekerd aan de Expoglider, een extreem veilig systeem, waardoor je te allen tijde veilig kunt tokkelen. Met de zipline weet je zeker dat je een leuk kinderfeestje voor meiden organiseert! Wil je meer weten over de zipline? Klik dan op onderstaande knop en lees er meer over.

Zipline

Idee 4: Spring met jouw vriendinnetjes het diepe in

Kinderfeestje voor meiden

De freefall 12 meter is een super stoere activiteit. Je springt namelijk van 12 meter hoogte van een plateau naar beneden! Anders dan bij bungeejumpen, waarbij je aan een elastisch touw wordt vastgemaakt, word je nu vastgemaakt aan het Quick Jump systeem, waarmee je in één keer naar beneden springt en niet op en neer bungelt. Dit heb je nog nooit eerder meegemaakt. Wie van je vriendinnen durft? Kom het proberen tijdens je kinderfeestje voor meiden bij Adventure City! Lees meer over de freefall 12 meter via onderstaande knop.

Freefall Quick Jump 12 meter

Idee 5: Spectaculaire parcoursen van netten die jouw kinderfeestje voor meiden onvergetelijk maken

Kinderfeestjes voor meiden vier je bij Adventure City met spectaculaire parcoursen van netten

Speciaal voor meisjes die houden van klimmen hebben we de net adventure ontwikkeld. Een ontzettend leuk en uitdagend parcours die je kunt afleggen via netten. Je hebt de keuze uit verschillende parcoursen. Voor meisjes tussen de vier en zeven jaar hebben we een parcours ontwikkeld tot één meter hoogte. Meiden tussen de zeven en twaalf jaar mogen een niveau hoger en kunnen tot wel 4 meter hoogte via de netten klimmen! Al wil je meer weten over de net adventure, klik dan op onderstaande knop en lees er meer over:

Net Adventure

Kortom: de leukste kinderfeestjes voor meiden beleef je bij Adventure City Rotterdam

De leukste kinderfeestjes voor meiden beleef je bij Adventure City

Wanneer je een kinderfeestje viert, is het jouw dag! Maar de adventures die je bij ons kunt beleven, zijn natuurlijk niet het enige die jouw kinderfeestje onvergetelijk maken. Ben je bijvoorbeeld jarig en wil je daarom een leuk kinderfeestje voor meiden organiseren? Dan hoort daar taart bij! Dus reken er maar op dat jullie tijdens de adventures door jouw lievelingstaart krijgen. Uiteraard is het ook mogelijk om een leuk kinderfeestje voor jongens te organiseren. Met een kinderfeestje bij Adventure City kunnen jij en je vriendinnetjes onbeperkt gebruik maken van de adventures. Je kunt dus zo vaak als je wilt van de zipline, de freefall, net adventure of andere activiteit. Jij en je vriendinnetjes bepalen dat helemaal zelf!

Bekijk al onze adventures die te doen zijn tijdens een kinderfeestje voor meiden

Bovenstaande ideeën zijn slechts een greep uit de mogelijkheden die je kunt doen bij Adventure City Rotterdam. Bekijk het volledige overzicht van alle adventures die bij ons mogelijk zijn!

Bekijk alle adventures

Adventure City Rotterdam: dé locatie voor kinderfeestjes voor meiden uit het hele land

Adventure City is dé locatie om van ieder kinderfeestje een unieke en onvergetelijke dag uit te maken. Voor de leukste kinderfeestjes ben je bij ons aan het juiste adres. We denken graag met je mee om alles tot in de puntjes te verzorgen. We zijn gevestigd in Rotterdam, maar kinderen uit heel Nederland komen hun kinderfeestje bij ons vieren. En naast het feit dat Adventure City dé plek is om leuke kinderfeestjes te vieren, kun je bij ons ook terecht voor vele andere arrangementen. Ervaar het zelf en bestel vandaag nog je tickets!

Boek nu je tickets!

Klaar voor het avontuur?!

Tickets Adventures