Vandaag geopend
Check ons reserveringssysteem voor actuele starttijden
Tickets

Het grootste en meest spectaculaire in- en outdoor Adventurepark van Nederland!

Vijf ideeën voor stoere kinderfeestjes voor jongens

Vijf ideeën voor stoere kinderfeestjes voor jongens

Het is het hoogtepunt van het jaar: je kinderfeestje! Samen met je vriendjes vier je jouw dag van het jaar en geniet je van jouw lievelingstaart, snoep, drinken en natuurlijk: een stoere activiteit die je samen met jouw beste vrienden kunt doen! Maar wat zijn leuke kinderfeestjes om te doen? Adventure City Rotterdam heeft hier het antwoord op. Lees verder in onze blog over de vijf stoerste activiteiten voor kinderfeestjes voor jongens!

Prijzen en tickets

Idee 1: de extreem spannende zipline achtbaan: rollercoaster zipline!

Iedereen heeft wel eens aan een zipline getokkeld: een kabelbaan waaraan je gezekerd van boven naar beneden zoeft. Maar, heb je wel eens gehoord van de rollercoaster zipline? De rollercoaster zipline wordt ook wel de zipline-achtbaan genoemd (en dat is niet zo vreemd!). Middels een veilige zekering wordt gevestigd aan de achtbaan en leg je een verrassend parcours af over het buitenterrein van Adventure City. Je start op een hoogte van 22 meter en en raast maar liefst 300 meter lang met snelheden tot 40 kilometer per uur door de lucht. Heftiger ga je ze niet vinden! Durf jij het aan? Lees meer over de rollercoaster zipline via onderstaande knop.

Zipline rollercoaster

Idee 2: Beklim de ‘IJzeren weg’ in de Italiaanse Alpen van Adventure City Rotterdam

Beklim de ijzeren weg Via Ferrata tijdens een kinderfeestje voor jongens bij Adventure City

Al wil je met jouw kinderfeestje echt de show stelen bij je vriendjes, neem je ze mee naar de Italiaanse Alpen van Adventure City. Onze adventure via ferrata is geïnspireerd op de fenomenale bergroutes in de Alpen, ook wel bekend als de ‘ijzeren weg’ vanwege de manier waarop je het avontuur aangaat. Gezekerd aan een staalkabel klim je langs gevaarlijke klifranden en beleef je spannende momenten. De via ferrata is een bijzonder spectaculaire en stoere activiteiten voor jongens vanaf 8 jaar en ouder. Lees meer over de via ferrata via onderstaande knop. 

Via Ferrata

Idee 3: Klim tot ongekende hoogtes op een echte rotswand

De klimwand bij Adventure City is dé activiteit voor stoere kinderfeestjes voor jongens

Voor het beklimmen van echte rotsen hoef je niet helemaal naar het buitenland. In Rotterdam vind je namelijk een echte rotswand bij Adventure City! Klim met je vriendjes via verschillende parcoursen tot ongekende hoogtes. Wie kan (of durft) het hoogst te klimmen? Geen zorgen. Je blijft te allen tijde gezekerd, waardoor het 100% veilig is. Je kunt al klimmen vanaf 8 jaar en ouder. Lees meer over de klimwand via onderstaande knop.

Klimwand

Idee 4: ga op avontuur en zoek de uitgang in spannende, donkere grotten met de Speleo

De speleo tijdens een stoer kinderfeestje voor jongens bij Adventure City

Ben je op zoek naar kinderfeestjes voor jongens vanaf 4 jaar? Adventure City heeft allerlei ontzettend leuke activiteiten voor jongens van alle leeftijden! Bijvoorbeeld onze Speleo. Een activiteit waarbij je door grotten kruipt en de weg naar buiten weer moet vinden. Wie weet wat je tegenkomt? Lees meer over de speleo via onderstaande knop.

Idee 5: spring van 20 meter hoogte naar beneden. Voor échte adrenaline!

De freefall 20 meter - durf jij het aan tijdens een kinderfeestje voor jongens bij Adventure City?!

En als laatst, maar zeker niet het minst: de freefall 20 meter. Afgeleid van het bekende bungeejumpen kun je bij Adventure City van diverse hoogtes een vrije val springen. De hoogste vrije val is maar liefst 20 meter hoog. Deze adventure is voor de echt stoere mannen en kan daarom niet ontbreken in deze rij van stoere kinderfeestjes voor jongens. Is 20 meter toch te hoog? Geen zorgen, dan is de freefall 12 meter misschien meer iets voor jou (en onderschat deze ook niet). Lees meer over de freefall 20 meter via onderstaande knop.

FreeFall Quick Jump 20 meter

Kortom: de stoerste kinderfeestjes voor jongens beleef je bij Adventure City Rotterdam

De stoerste kinderfeestjes voor jongens beleef je bij Adventure City Rotterdam

Wanneer je een kinderfeestje viert, is het jouw dag! Maar de adventures die je bij ons kunt beleven, zijn natuurlijk niet het enige die jouw kinderfeestje onvergetelijk maken. Ben je bijvoorbeeld jarig en wil je daarom een stoer kinderfeestje voor jongens organiseren? Dan hoort daar taart bij! Dus reken er maar op dat jullie tijdens de adventures door jouw lievelingstaart krijgen. Uiteraard is het ook mogelijk om een leuk kinderfeestje voor meisjes te organiseren. Met een kinderfeestje bij Adventure City kunnen jij en je vriendjes onbeperkt gebruik maken van de adventures. Je kunt dus zo vaak als je wilt van de zipline rollercoaster, de freefall, via ferrata of andere activiteit. Jij en je vriendjes bepalen dat helemaal zelf!

Alle adventures van Adventure City Rotterdam

Bekijk alle adventures voor stoere kinderfeestjes voor jongens

Bovenstaande ideeën zijn slechts een greep uit de mogelijkheden die je kunt doen bij Adventure City Rotterdam. Bekijk het volledige overzicht van alle adventures die bij ons mogelijk zijn!

Adventures

Adventure City Rotterdam: dé locatie voor kinderfeestjes uit het hele land

Adventure City Rotterdam is dé locatie om van ieder kinderfeestje een unieke en onvergetelijke dag uit te maken. Voor de leukste kinderfeestjes ben je bij ons aan het juiste adres. We denken graag met je mee om alles tot in de puntjes te verzorgen. We zijn dan wel gevestigd in Rotterdam, maar kinderen uit heel Nederland komen hun kinderfeestje bij ons vieren. En naast het feit dat Adventure City Rotterdam dé plek is om leuke kinderfeestjes te vieren, kun je bij ons ook terecht voor vele andere arrangementen. Ervaar het zelf en bestel vandaag nog je tickets!

Prijzen en tickets

Klaar voor het avontuur?!

Tickets Adventures