Vandaag geopend
Check ons reserveringssysteem voor actuele starttijden
Tickets

Het grootste en meest spectaculaire in- en outdoor Adventurepark van Nederland!

Toppers gezocht!

Horeca/balie topper

Adventure City Rotterdam team

Functieomschrijving

Wij zijn op zoek naar enthousiaste, energieke en vriendelijke toppers die ons team komen versterken. Ervaring in de horeca is gewenst. Het gaat om 2 a 3 dagen per week. Je werkt minimaal 1 dag in het weekend. De tijden zijn voornamelijk overdag.

Wie zijn wij?

Adventure City Rotterdam is een nieuw geopend indoor zip- en klimpark aan de rand van Rotterdam. Met 2000 vierkante meter aan klimactiviteiten is dit het grootste indoor Adventure park van Nederland. Je vind hier onder andere klimparcoursen, klimmuren, een boulderwand, tokkelbanen en een vrije val van 20 meter hoog.

Wat ga je doen?

In deze functie help je onze gasten bij de entree- en horeca kassa. We hebben een uitstekende horeca met onder andere een piston koffiemachine. Enige barista ervaring zouden wij dan ook erg fijn vinden. Daarnaast dien je ook werkzaamheden in de keuken te vervullen. Denk hierbij aan het bereiden van broodjes, pannenkoeken, tosti's en overige gerechten. Kortom, een zeer afwisselende, leuke en leerzame (bij)baan omringt door gezellig team van collega's.

Wat verwachten we van jou?

  • Je bent klantvriendelijk, energiek en hebt een flexibele, initiatiefrijke instelling.
  • Je bent een teamspeler met verantwoordelijkheidsgevoel.
  • Je bent in het weekend en op feestdagen beschikbaar (dit is een vereiste).
  • Je bent minimaal 18 jaar

Wat bieden wij jou?

Een leuke en flexibele baan in een plezierige werkomgeving met een groep enthousiaste collega's in een groeiende organisatie. Uiteraard staat er een marktconform salaris voor je klaar.

Enthousiast?

Stuur je motivatiebrief en cv met pasfoto naar info@adventurecityrotterdam.nl t.a.v. Renate Conrad.

Neem direct contact op!

Klaar voor het avontuur?!

Tickets Adventures