Vandaag gesloten
Check ons reserveringssysteem voor actuele starttijden
Tickets

Het grootste en meest spectaculaire in- en outdoor Adventurepark van Nederland!

Veiligheid

Veiligheid staat voor alles!

veiligheidssysteem bij klimpark Adventure City Rotterdam

Veiligheid staat bij ons voor alles. Om de veiligheid op hoogte te garanderen werken we onder andere met het ExpoGlider Systeem. Het unieke aan dit product is dat je permanent gezekerd bent. Er komen gedurende het parcours geen menselijke handelingen van onze instructeurs meer aan te pas.

Daarnaast werken we bij de FreeFall Quickjump en de klimmuren met het TruBlue systeem. Dit is een Amerikaans product van de firma HeadRush. Het zorgt ervoor dat mensen gezekerd kunnen klimmen, zonder dat daar begeleiding bij komt. 

Bij het netten parcours kunnen kinderen van de jongste generatie ongezekerd hun gang gaan. De veiligheid wordt hierbij gewaarborgd doordat er ook netten aan de zijkanten zitten, waardoor kinderen er niet af kunnen vallen. 

Tijdens het reserveren vind je de algemene voorwaarde van Adventure City Rotterdam en de VEBON (bond voor buitensport) in het bestelproces. Lees deze aandachtig door en zorg ervoor dat je niet voor verrassingen komt te staan. 

Hieronder vind je onze veiligheidsinstructies. Het is verplicht om deze te bekijken voordat je begint aan onze activiteiten. Bekijk deze dan ook aandachtig. 

Algemene voorwaarden

Bekijk hier de instructies betreft het aantrekken van klimmateriaal

Zie hieronder onze veiligheidsinstructies

Klaar voor het avontuur?!

Tickets Adventures