Morgen geopend van 10:30 tot 18:30
Tickets

Het grootste en meest spectaculaire in & outdoor Adventure Park van Nederland!

Wij zoeken horeca toppers!

Kinderfeestje 6 jaar en 7 jaar

Kinderfeestjes 6 jaar en 7 jaar oud

Ben je op zoek naar een kinderfeestje voor kids van 6 of 7 jaar oud? Klimpark Adventure City is de perfecte locatie voor het vieren van jouw kinderfeest. Speciaal voor de jongste kids onder ons hebben wij diverse activiteiten (adventures) ontwikkeld waar kinderen van 6 en 7 jaar kunnen spelen. 

Adventure City in het kort:

  • Leuke en betaalbare kinderfeestjes voor kids van 6 en 7 jaar oud
  • Altijd inclusief onbeperkt limonade en een waterijsje of zakje chips 
  • Eten is optioneel bij te boeken

Bekijk voor een compleet overzicht eens onze kinderfeestje ideeën

Bekijk onze video

Arrangement Kinderfeest Leeftijd 6 en 7 jaar

Vanaf 5 personen ben je van harte welkom om jouw kinderfeest voor kinderen van 6 of 7 jaar oud bij ons te vieren. Bekijk onze op maat gemaakte arrangementen.

Kinderfeestje Arrangementen

Kinderfeest Activiteiten

Ben je op zoek naar een gezellig en betaalbaar kinderfeestje? Speciaal voor kids van 6 en 7 jaar oud hebben wij een groot aantal geschikte activiteiten ontwikkeld.

Onze Adventures

Informatie over veiligheid

Een bezoek aan klimpark Adventure City staat garant voor avontuur en plezier. Als ouder of verzorger krijg je altijd gratis toegang. Wil je meer weten over veiligheid? Lees verder.

Veiligheid

Video: kinderfeest 6 jaar en 7 jaar oud

Adventuriers aan het woord

Erg leuke dag gehad met mijn collega's van het Maasstad Ziekenhuis! Voor ieder was er wat wils. Voor degene die de hoogte in wilde konden hun geluk niet op met parcoursen van 20 meter. Maar ook voor degene die liever laag bleven konden zich prima vermaken op de lagere parcoursen. 

Marsha (Maasstad ziekenhuis)

Super leuk en gevarieerd klimpark met vriendelijk personeel.

Corinne

Gisteren hebben we het kinderfeestje gevierd van mijn zoontje van 9 bij Adventure City Rotterdam, en wat is dat super goed bevallen! De kinderen hebben zich geen moment verveeld. Goede instructies, erg vriendelijk personeel en gewoon een heel mooi klimpark! Een aanrader voor jong en oud!

Diana

Vandaag eindelijk het kinderfeestje mogen vieren van onze middelste. Super geregeld met de maatregelen die er zijn. Ook toen het te druk is werd, werd er meteen ingegrepen. Instructeurs hielden zich keurig aan de maatregelen en hielden super rekening met de wensen van de kids. De Rollercoaster was ook geweldig!

Ingrid

We hebben een ontzettend fijne middag gehad. Door corona is het binnen horeca gedeelte dicht, maar dat mocht de pret zeker niet drukken. Er wordt goed aan de regels gehouden en het personeel is enorm vriendelijk. Het was onze eerste keer maar we komen zeker terug!

Suzanne

Wat een geweldige plek! Mijn zoon (met verstandelijke handicap maar dol op klimmen) heeft het enorm naar zijn zin gehad! Dank voor alles en we komen zeker terug!!

Janneke

Geweldig... Met m'n dochters en vrouw geklommen.. Leuk en afwisselend van beginnend klimmer tot gevorderde.. We komen zeker terug!

Rob

Uniek in zijn soort! Hele toffe locatie voor teambuilding- en bedrijfsuitjes. Al voor meerdere bedrijven hier een evenement verzorgd. Altijd top geregeld! 

Sander (Hunter Events)

Meer adventuriers aan het woord

Kinderfeestjes voor jongens en meiden van 6 jaar en 7 jaar oud

Kinderfeestje Meiden Kinderfeestje Jongens

Kinderfeestje meisje 4 jaar en 5 jaar

Kinderfeestjes voor kinderen van 6 en 7 jaar bij jou in de buurt!

Ben je op zoek naar een kinderfeest voor kids van 6 jaar en 7 jaar oud? Bezoek Klimpark Adventure City in Rotterdam. Wij hebben de perfecte locatie om jouw kinderfeestje te vieren. Adventure City bevindt zich op een centraal gelegen plek in het midden van de randstad (Rotterdam). Voor de deur is er ruime gratis parkeergelegenheid. Kids uit héél Nederland vieren hun kinderfeestje in Rotterdam.

Mensen zochten ook naar: Kinderfeestje RotterdamKinderfeestje AmsterdamKinderfeestje Den HaagKinderfeestje BredaKinderfeestje WestlandKinderfeestje UtrechtKinderfeestje Den BoschKinderfeestje DelftKinderfeestje DordrechtKinderfeestje ZoetermeerKinderfeestje TilburgKinderfeestje GoudaKinderfeestje Leiden en Kinderfeestje Zuid-Holland.

Kinderfeestje 6 & 7-jarige 

Een onvergetelijk kinderfeestje met vriendjes en vriendinnetjes vier je natuurlijk bij Adventure City Rotterdam, het vetste en meest uitdagende zip & klimpark van Nederland. Hier kun je je geluk niet op, er zijn zoveel attracties voor de 6 & 7-jarige. Waaronder touwbruggen, klimmuren, klimparcoursen, Speleo grottenstelsel en Net Adventure trampolines. Samen met je maatjes het leukste feestje van het jaar beleven. Dat wil je toch niet missen?! Al duizenden kinderen van 6 & 7 jaar zijn je voor geweest en hebben de tijd van hun leven gehad. Vaak wilde ze niet meer naar huis, zo leuk vonden ze het! 

Unieke attracties voor 6 en 7-jarige 

Bij Adventure City vind je attracties waar je nog lang van gaat nagenieten. Dacht je dat ons park alleen voor oudere kinderen geschikt is? Dan heb je het helemaal mis! Adventure City Rotterdam is namelijk uitermate geschikt voor 6 en 7-jarige kinderen. Zo kun je naar wel 8 meter hoogte klimmen op onze Kids & Fun klimwanden. Uiteraard wel veilig gezekerd met onze TruBlue systemen en met een oogje in het zeil door een van onze instructeurs. Liever iets rustiger beginnen? Dan is ons 1 meter klimparcours perfect geschikt voor 6 & 7-jarige om de eerste kneepjes van het klimmen onder de knie te krijgen. Op een meter hoogte leg je een parcours af met verschillende elementen en sluit je af met een spectaculaire tokkelbaan. Lang genoeg de klimgordel aangehad? Dan kun je je uitleven op onze Net Adventure trampolines of je energie kwijt op de vele touwbruggen. Samen met je vriendjes en vriendinnetjes de front & backflip oefenen op onze binnen en buiten trampolines. Ook hebben we een uitdagend Speleo grottenstelsel nagemaakt. Spannend en leuk tegelijk!

Kinderfeest arrangementen voor 6 en 7-jarige

Kinderfeest arrangementen voor 6 en 7-jarige

Je kinderfeestje vieren op hoogte?! Dat doe je natuurlijk bij Adventure City Rotterdam. Voor de doelgroep van 6 en 7 jaar hebben we verschillende arrangementen samengesteld die perfect aansluiten bij de wensen van de ouders & kinderen. Alle arrangementen zijn inclusief onbeperkt limonade en een waterijsje of zakje chips. Dit is mogelijk voor 1,5 of 2,5 uur. Graag iets lekkers eten na het klimmen? Dat kan! Hierbij bieden we de keuze uit frietjes met een snack of een pannenkoek en eventueel nog uit te breiden met een slush puppy. Uiteraard zetten we de jarige job extra in het zonnetje door hem feestelijk te ontvangen en aan te kleden en zijn of haar lievelingsliedje te zingen met elkaar. Ook hebben we nog een te gek cadeau waar iedere 6 of 7-jarige heel blij van wordt! Enthousiast geworden? Bekijk dan snel onze kinderfeestpagina voor een overzicht van de arrangementen. Hier kun je ook meteen een boeking maken. 

Veiligheid bij Adventure City Rotterdam

Veiligheid is prioriteit nummer 1 bij Adventure City Rotterdam. We willen te allen tijde dat iedereen weer veilig op de grond terechtkomt. Om dit mogelijk te maken werken we onder andere met Expoglider zekering systeem. Aan het begin van de parcoursen word je gezekerd met de Expoglider en daarna kun je er niet meer vanaf vallen. 100% veilig dus. Bij de klimwanden gebruiken we de TrueBlue autobelay systemen die jou helpen om weer veilig aan de grond te komen wanneer je de top hebt bereikt. Daarnaast worden al onze materialen dagelijks uitvoerig gecheckt zodat wij en onze bezoekers nooit voor verassingen komen te staan.

Klaar voor het avontuur?!

Tickets Adventures