Vandaag geopend van 10:30 tot 18:30
Tickets

Het grootste en meest spectaculaire in- en outdoor AdventurePark van Nederland

Kinderfeestje Rotterdam

Kinderfeestje vieren in Rotterdam

Kinderfeestje vieren in Rotterdam? Kom langs bij Adventure City: het grootste klimpark van Europa en de leukste plek waar je jouw kinderfeestje Rotterdam kunt vieren. Ga op avontuur en beklim onze parcoursen. Spanning en sensatie gegarandeerd! Onze unieke klimparcoursen zijn leuk voor jongens en meisjes van alle leeftijden. Bekijk de video hieronder voor een sfeerimpressie van een kinderfeestje in Rotterdam!

 

Compleet verzorgde kinderfeestjes in Rotterdam

Geniet van een compleet verzorgd kinderfeestje in Rotterdam, zoals je nog nooit eerder hebt ervaren. Klim tot enorme hoogtes, spring van 20 meter naar beneden en vlieg met grote snelheden door de lucht. Voordat we beginnen met het kinderfeestje in Rotterdam krijgen jullie uitleg en instructies, waarna jullie zelf het parcours op mogen. Er schiet jullie niets te kort, want jullie krijgen onbeperkt limonade, een zakje chips of waterijsje en toegang tot alle activiteiten. Bekijk dus snel onze arrangementen en maak je klaar voor het leukste kinderfeestje Rotterdam ooit!

Bekijk onze video

Kinderfeestje Rotterdam meisje springen

Betaalbare Kinderfeest arrangementen

Ons klimpark is de perfecte plek om jouw kinderfeestje in Rotterdam te vieren. Benieuwd naar onze tarieven? Wij hebben een aantal betaalbare kinderfeest arrangementen samengesteld voor kinderfeestjes in Rotterdam.

Tarieven Kinderfeestje

Kinderfeestjes in Rotterdam voor jongens

Op zoek naar een kinderfeestje voor jongens in Rotterdam? Kies voor een spannend en avontuurlijk kinderfeestje bij Adventure City in Rotterdam! Lees hier alles over kinderfeestjes voor jongens.

Kinderfeestje Jongens

Kinderfeestjes in Rotterdam voor meiden

Wil jij samen met jouw vriendinnen een avontuurlijk kinderfeestje beleven? Kies voor spanning en sensatie en bezoek klimpark Adventure City Rotterdam. Lees hier alles over kinderfeestjes voor meiden in Rotterdam.

Kinderfeestje Meiden

+ 15 adventures met een kinderfeestje in Rotterdam

Ben je op zoek naar een kinderfeestje in Rotterdam? Ga het avontuur aan en ontdek onze unieke adventures! Met meer dan 15 spannende adventures voor jongens en meiden is ons klimpark in Rotterdam de perfecte plek om jouw kinderfeestje te vieren! Laat de adrenaline door je lichaam koken en zoef met hoge snelheden door het luchtruim met de Zipline Rollercoaster, waan je door de Italiaanse Alpen met de Via Ferrata of spring een vrije val van maar liefst 20 meter hoogte. Je beleeft het allemaal met een kinderfeestje in Rotterdam!

Ontdek onze adventures

Adventuriers aan het woord

Erg mooi, goede begeleiding en het eten is top!

Josephine

Wat hebben de kids het enorm naar hun zin gehad. Goede uitleg. Goede beveiliging. Goede service. Vriendelijk personeel. Aanrader!

Claudia

Uniek in zijn soort! Hele toffe locatie voor teambuilding- en bedrijfsuitjes. Al voor meerdere bedrijven hier een evenement verzorgd. Altijd top geregeld! 

Sander (Hunter Events)

Superleuk kinderfeestje gehad vandaag met 5 en 6 jarigen. Echt heel gaaf!

Marianne

Super leuk en gevarieerd klimpark met vriendelijk personeel.

Corinne

Ondanks we een stukje moesten rijden (omgeving Amsterdam) was het zeker de moeite waard om een uitje bij Adventure City te organiseren. Het personeel dacht goed mee in de mogelijkheden voor ons team en heeft er een onvergetelijke dag van gemaakt. Teambuilding, klimmen en na afloop een heerlijk buffet Rondje Rotterdam. Zeker een aanrader! 

Natascha (Vanderlande)

Erg leuke dag gehad met mijn collega's van het Maasstad Ziekenhuis! Voor ieder was er wat wils. Voor degene die de hoogte in wilde konden hun geluk niet op met parcoursen van 20 meter. Maar ook voor degene die liever laag bleven konden zich prima vermaken op de lagere parcoursen. 

Marsha (Maasstad ziekenhuis)

Meer adventuriers aan het woord

Bekijk onze video!

Kinderfeestjes in Rotterdam voor alle leeftijden

In ons klimpark kun je voor jongens en meiden van alle leeftijden kinderfeestjes vieren in Rotterdam! Onze activiteiten zijn leuk voor jong en oud. Bij een kinderfeestje Rotterdam krijgen ouders of verzorgers altijd gratis toegang tot ons klimpark.

Bekijk hieronder onze op maat gemaakte kinderfeestjes in Rotterdam voor verschillende leeftijden.

Kinderfeestjes in Rotterdam op leeftijd:

Kinderfeestje arrangementen

Kinderfeestje in Rotterdam vieren?

Onvergetelijke kinderfeestjes in Rotterdam 

Wil je een onvergetelijk kinderfeestje vieren en dat gewoon vertrouwd in Rotterdam? Kom dan langs bij Adventure City en verzeker jezelf van een kinderfeestje in Rotterdam waar jij en je vrienden nog lang over na zullen praten! Je kunt bij ons terecht voor alle soorten kinderfeestjes in Rotterdam. Van actieve kinderfeestjes voor 8-jarigen tot unieke, spannende kinderfeestjes voor 12-jarigen. We hebben voor ieder wat wils. Dit maakt ons +7000m² klimpark dé locatie om van jouw kinderfeestje Rotterdam een onvergetelijke dag te maken. Het is jouw dag en dat zul je merken! Lees hieronder nog meer over hoe wij van jouw kinderfeestje Rotterdam de mooiste dag van het jaar maken.

 

Onbeperkt genieten met een kinderfeestje in Rotterdam

Geniet onbeperkt van diverse klimparcoursen die op verschillende manieren te doorlopen zijn. Met een kinderfeestje in Rotterdam kun je zo vaak je wilt, wanneer je wilt en hoe je het wilt de activiteiten doorlopen en het avontuur aangaan. Je raakt niet uitgekeken. Een kinderfeestje Rotterdam is daarom ontzettend leuk om te doen met je vriendjes en vriendinnetjes. We hebben voor iedere leeftijd meerdere activiteiten waar je het avontuur kunt aangaan. Durf jij bijvoorbeeld van 20 meter hoogte naar beneden te springen? Dan is de freefall quick jump 20 meter iets voor jou! Houd jij van klimmen en kan het niet hoog genoeg? Dan bieden onze outdoor klimparcoursen uitkomst: klimmen in de buitenlucht tot wel 18 meter hoogte! Kortom: voor een kinderfeestje in Rotterdam ben je bij ons aan het juiste adres.

 

Een kinderfeestje in Rotterdam is leuk voor alle leeftijden

Wil je een kinderfeestje organiseren in Rotterdam? Dan kom je natuurlijk langs bij Adventure City: de locatie van Rotterdam voor het organiseren van kinderfeestjes! Unieke activiteiten die je nergens anders vindt zorgen ervoor dat jij en je vrienden een fantastische dag beleven. Met een kinderfeestje Rotterdam bepaal je helemaal zelf welke activiteit je wilt doen. Zo kun je in onze grotten op onderzoek uit met de adventure speleo, kun je klimmen en klauteren over touwbruggen met de net adventure, kun je tegen (stijle) wanden opklimmen met de adventure kids & fun en kun je een uitdagend parcours afleggen met de puppy klimparcoursen.

 

Kinderfeestjes in Rotterdam voor ervaren avonturiers

Speciaal voor de oudere en ‘ervaren’ avonturiers onder ons hebben we spannende en spectaculaire adventures ontworpen om van jouw kinderfeestje in Rotterdam een fantastische dag te maken. Tokkel bijvoorbeeld aan de enige echte zipline rollercoaster van Nederland: een sensationele tokkelbaan waarbij je met hoge snelheden over het buitenterrein raast. Dit moet je ervaren! Of waan je in de Italiaanse Alpen en beklim de ‘ijzeren weg’ met de adventure via ferrata. Een kinderfeestje Rotterdam is ook perfect voor echte waaghalzen. Zo kun je bij ons ook terecht om te boulderen. Ongezekerd klimmen met een veilige, zachte mat onder je. Een activiteit die enorm snel aan populariteit wint. En terecht! Ervaar het zelf en boek je snel je tickets voor jouw kinderfeestje in Rotterdam!

 

Jouw kinderfeestje vertrouwd in Rotterdam

Woon jij in Rotterdam en ben je op zoek naar een unieke locatie om een fantastisch kinderfeestje in jouw stad te vieren? Wij verwelkomen je graag in hét in- en outdoor klimpark van Europa. Je vindt ons unieke klimpark midden in Rotterdam-Zuid. Met tal van activiteiten voor jongens en meisjes van alle leeftijden kun je onbeperkt het avontuur aangaan. Een leuke dag voor iedereen, je maakt het mee met een kinderfeestje Rotterdam! Bekijk hieronder al onze adventures.

Al vier je je kinderfeestje in ons klimpark in Rotterdam, is dat leuk voor iedereen. Voor jou, je vriendjes en vriendinnetjes, en ook voor je ouders! De ouders kunnen en mogen te allen tijde mee met de kinderen. De ervaring leert dat zowel de ouders als de kinderen dit erg leuk vinden. Kortom: een kinderfeestje Rotterdam is ontzettend leuk voor de hele familie!

Prijzen en tickets

Tips en ideeën voor een origineel kinderfeestje in Rotterdam

Ben je op zoek naar meer informatie voor het organiseren van een leuk en origineel kinderfeestje in Rotterdam? Speciaal voor jou hebben we de leukste en meest originele kinderfeestjes ideeën op een rijtje gezet. Lees hieronder verder!

Kinderfeestje ideeën

Klaar voor het avontuur?!

Tickets Adventures