Klik hier voor een verplicht te lezen overzicht van alle maatregelen die wij treffen rondom het Coronavirus.
Morgen gesloten
Tickets

Het grootste en meest spectaculaire in & outdoor park van Nederland

Kinderfeestje

Vier je kinderfeestje bij het grootste in- & outdoor klimpark van Nederland!

Kinderfeestje vieren? De leukste plek voor het organiseren van jouw kinderfeestje is Adventure City: het grootste klimpark van Nederland! Ga het avontuur aan en overtref jezelf op verschillende hoogtes. Spanning en sensatie gegarandeerd! Onze unieke zip- en klimparcoursen zijn ontzettend leuk voor jongens en meisjes van alle leeftijden. Veiligheid is bij ons prioriteit nummer 1 en vandaar dat we vragen om vooraf de veiligheidsintructies goed te bekijken. 

Compleet verzorgde kinderfeestjes

Geniet van compleet verzorgde kinderfeestjes, inclusief hapjes en drankjes. Er zijn meerdere arrangementen beschikbaar voor verschillende leeftijden. Deze zijn altijd inclusief onbeperkt limonade en waterijsje of zakje chips naar keuze. Naar wens ook nog uit te breiden met frietjes en een snack. Bekijk voor een compleet overzicht eens onze kinderfeestje ideeën

De kids klimmen tot ongekende hoogtes, springen van 20 meter naar beneden en vliegen met grote snelheden door de lucht. Ook voor de kids die wat minder van hoogtes houden hebben we genoeg plezier in de vorm van netadventure, het 1 meter klimparcours, speleo en de boulderwand. Bekijk snel onze arrangementen en maak je klaar voor het leukste kinderfeestje ooit!

Direct boeken Bekijk de veiligheidsinstructies

Kinderfeestjes voor alle leeftijden

Ouders en verzorgers die niet actief meedoen hebben altijd gratis toegang tot Adventure City. Wil je als ouder/begeleider mee gaan als begeleiding bij kinderfeestjes? Dan betaal je een gereduceerd tarief van € 9,75. Wij adviseren dit sterk bij de arrangementen Baviaan, Orang Oetan & Gorilla omdat kids deze begeleiding als erg prettig ervaren. 

Orang-Oetan kinderfeestje

Compleet kinderfeest voor jongens en meiden vanaf 8 jaar oud en minimaal 1.30 meter lang. Inclusief onbeperkt limonade, eten na afloop en een waterijsje of zakje chips. Je kunt dit kinderfeestje boeken vanaf 5 personen.
Let op! Dichte schoenen zijn verplicht.

Tickets: € 23,75 per kind

Direct boeken

Baviaan kinderfeestje

Kinderfeest voor jongens en meiden van vanaf 8 jaar oud en minimaal 1.30 meter lang. Inclusief onbeperkt limonade en een waterijsje of zakje chips. Je kunt dit kinderfeestje boeken vanaf 5 personen.
Let op! Dichte schoenen zijn verplicht.

Tickets: € 19,75 per kind

Direct boeken

Gorilla kinderfeestje

Compleet kinderfeest voor jongens en meiden vanaf 8 jaar oud en minimaal 1.30 meter lang. Inclusief onbeperkt limonade, frietjes/snack na afloop en een waterijsje of zakje chips. Ook zit hier een ticket bij voor de spectaculaire Rollercoaster Zipline. Je kunt dit feestje boeken vanaf 5 personen. 
Let op! Dichte schoenen zijn verplicht. 

Tickets: €25,75 per kind

Direct boeken

Chimpansee kinderfeestje

Compleet kinderfeestje voor jongens en meiden van 4 t/m 7 jaar oud. Inclusief onbeperkt limonade, frietjes met saus of een broodje hotdog en een waterijsje of zakje chips. Je kunt dit kinderfeestje boeken vanaf 5 personen.
Let op! Dichte schoenen zijn verplicht.

Tickets: € 16,75 per kind

Direct boeken

Slingeraap kinderfeestje

Kinderfeest arrangement voor jongens en meiden van 4 t/m 7 jaar oud. Inclusief onbeperkt limonade en een waterijsje of zakje chips. Je kunt dit kinderfeestje boeken vanaf 5 personen.
Let op! Dichte schoenen zijn verplicht.

Tickets: € 10,75 per kind

Direct boeken

Brulaap kinderfeestje

Let op! Dit feestje is uitsluitend te boeken op vrijdagmiddag en heeft een klimtijd van 1 uur en 45 minuten inclusief instructies.

Compleet kinderfeest voor jongens en meiden vanaf 8 jaar oud en minimaal 1.30 meter lang. Inclusief frietjes met saus of een broodje hotdog, onbeperkt limonade en een waterijsje of zakje chips. Je kunt dit feestje boeken vanaf 5 personen. 
Let op! Dichte schoenen zijn verplicht. 

Tickets: €16,25 per kind

Direct boeken

Bekijk alle arrangementen

Heeft u vragen? Neem contact op!

Heeft u vragen over kinderfeestjes bij Adventure City Rotterdam? Vul onderstaand formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Kinderfeestjes voor jongens en meiden

Onze kinderfeest arrangementen zijn leuk voor jongens én meiden, want met meer dan 15 activiteiten en klimparcoursen hebben we voor ieder wat wils. Verken samen met jouw vriendinnen het buitenterrein en ervaar de spectaculaire klimparcoursen of vlieg met je vrienden door de lucht, hangend aan de rollercoaster zipline. Onze kinderfeest arrangementen zijn er voor jongens en meiden en voor bijna iedere leeftijd. Lees meer over ons aanbod kinderfeestjes voor jongens en meiden via onderstaande knoppen.

Kinderfeestjes voor Jongens Kinderfeestjes voor Meiden

Sfeerimpressie kinderfeestjes

Video over kinderfeestjes

Adventuriers aan het woord

Voor een kinderfeestje geweest vandaag en wij mochten ook mee! Super leuke ervaring!

Debby

Laats het feestje van mijn dochter hier gevierd. De parcours zijn leuk en uitdagend en het personeel erg aardig en behulpzaam. Het was weer een super leuke en gezellige middag. Tot snel!

Elly

Samen met mijn zoontje bij jullie geweest en we hadden een super dag gehad. Leuke nieuwe ervaring, soms een beetje eng, maar erg leuk. Goed en vriendelijk personeel! 

Denise

Heel gaaf klimpark met mogelijkheden voor alle leeftijden. En fijne begeleiding.

Erlijne

Superleuk kinderfeestje gehad vandaag met 5 en 6 jarigen. Echt heel gaaf!

Marianne

Meer adventuriers aan het woord

Kinderfeestjes voor alle leeftijden

Ga samen met jouw vrienden en vriendinnen het avontuur aan en vier je kinderfeest bij Adventure City in Rotterdam. Een kinderfeestje in ons adventure park is mogelijk voor kinderen vanaf 4 jaar oud.

Kinderfeestje 4 jaar en 5 jaar

Een kinderfeestje in ons adventure park is mogelijk voor kinderen vanaf 4 jaar oud. Bekijk hier de mogelijkheden voor kids van 4 en 5 jaar oud.

Kinderfeestje 4 jaar en 5 jaar

Kinderfeestje 6 jaar en 7 jaar

Ons klimpark is de perfecte plek voor een spannend kinderfeestje voor kids van 6 en 7 jaar oud. Bekijk onze arrangementen.

Kinderfeestje 6 jaar en 7 jaar

Kinderfeestje 8 jaar en 9 jaar

Ben je 8 of 9 jaar oud en ben je op zoek naar een spannend en avontuurlijk kinderfeestje? Bekijk de mogelijkheden!

Kinderfeestje 8 jaar en 9 jaar

Kinderfeestje 10 jaar en 11 jaar

Hou jij van spanning en avontuur? Lees hier alles over kinderfeestjes voor kids van 10 en 11 jaar oud. Ontdek Adventure City in Rotterdam!

Kinderfeestje 10 jaar en 11 jaar

Kinderfeestje 12 jaar en 13 jaar

Ga samen met jouw vrienden en vriendinnen het avontuur aan en vier je kinderfeest bij Adventure City in Rotterdam.

Kinderfeestje 12 jaar en 13 jaar

Betaalbare kinderfeestjes

Bij Adventure City hebben we als uitgangspunt dat iedereen zijn of haar feestje bij ons moet kunnen vieren. Vandaar dat we meerdere arrangementen aanbieden. Zo hebben we al een beginprijs van €10,75 per kind voor een onvergetelijke kinderfeestje. Daarnaast zijn er ook uitgebreidere pakketten waar eten en wat lekkers inclusief is. Met een kinderfeestje kun je altijd onbeperkt gebruik maken van onze klimactiviteiten, zowel binnen als buiten. Een kinderfeestje is te boeken vanaf 5 personen, waardoor wij een lager en voordeliger tarief kunnen hanteren.

De perfecte plek om jouw kinderfeestje te vieren

Outdoor en Indoor klimpark Adventure City is de perfecte plek om jouw kinderfeestje te vieren. Adventure City bevindt zich op een centraal gelegen plek in het midden van de randstad (Rotterdam). Voor de deur is er ruime gratis parkeergelegenheid. Kids uit héél Nederland vieren hun kinderfeestje in Rotterdam.

Mensen zochten ook naar: Kinderfeestje Rotterdam, Kinderfeestje Amsterdam, Kinderfeestje Den Haag, Kinderfeestje Breda, Kinderfeestje Westland, Kinderfeestje Utrecht, Kinderfeestje Den Bosch, Kinderfeestje Delft, Kinderfeestje Dordrecht, Kinderfeestje Zoetermeer, Kinderfeestje Tilburg, Kinderfeestje Gouda, Kinderfeestje Leiden en Kinderfeestje Zuid-Holland.

Veelgestelde vragen

Er zijn verschillende arrangementen te boeken in twee verschillende leeftijdsklasse; 4 t/m 7 jaar en 8 t/m 12 jaar. Binnen deze leeftijdsklasse bieden we meerdere pakketten aan waarbij sommige inclusief en andere exclusief eten zijn. Kinderen onder de 4 jaar zijn helaas te klein om aan de activiteiten deel te nemen. In principe hanteren wij geen maximale leeftijd. Wel een  maximaal gewicht; dit is 120 kilo. 

Er zijn verschillende opties op het gebied van kinderfeestjes. Kies een Adventure kinderfeestje uit die aansluit bij jou wensen en klik vervolgens op de knop direct boeken. Je wordt dan doorwezen naar ons boekingssysteem, waar je eenvoudig een reservering kunt maken. Hier staat ook alle informatie vermeld wat hoort bij het betreffende feestje. Mocht je er niet helemaal over uit zijn kun je ook het overzicht bekijken.

Wij adviseren sterk om begeleiding te bieden bij de feestjes Baviaan, Orang-Oetan & Gorilla van een ouder en/of begeleider. Bij deze arrangementen gaan de kinderen de hoogte in en ervaren het als heel prettig wanneer er een ouder/begeleider mee gaat voor begeleiding. Ook voor het zelfvertrouwen van de kids merken we dat het als heel prettig wordt ervaren. 

Wanneer er minder kids komen dan voor gereserveerd is zullen we het openstaande bedrag restitueren. Graag met een leidinggevende op locatie bespreken hoe dit gedaan kan worden.

Meer veelgestelde vragen

Heeft u vragen? Neem contact op!

Heeft u vragen over kinderfeestjes bij Adventure City Rotterdam? Vul onderstaand formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Kinderfeestje vieren bij Adventure City!

ONVERGETELIJKE KINDERFEESTJES 

Wil je een onvergetelijk kinderfeestje vieren? Kom dan langs bij Adventure City en verzeker jezelf van een kinderfeestje waar jij en je vrienden nog lang over na zullen praten! Je kunt bij ons terecht voor alle soorten kinderfeestjes. Van actieve kinderfeestjes voor 8-jarigen tot unieke, spannende kinderfeestjes voor 12-jarigen. We hebben voor ieder wat wils. Dit maakt ons +7000m² klimpark dé locatie om van jouw kinderfeestje een onvergetelijke dag te maken. Het is jouw dag en dat zul je merken! Lees hieronder nog meer over hoe wij van jouw kinderfeestje de mooiste dag van het jaar maken.

ONBEPERKT GENIETEN MET EEN KINDERFEESTJE

Geniet onbeperkt van diverse klimparcoursen die op verschillende manieren te doorlopen zijn. Met een kinderfeestje kun je zo vaak je wilt, wanneer je wilt en hoe je het wilt de activiteiten doorlopen en het avontuur aangaan. Je raakt niet uitgekeken. Een kinderfeestje is daarom ontzettend leuk om te doen met je vriendjes en vriendinnetjes. We hebben voor iedere leeftijd meerdere activiteiten waar je het avontuur kunt aangaan. Durf jij bijvoorbeeld van 20 meter hoogte naar beneden te springen? Dan is de freefall quick jump 20 meter iets voor jou! Houd jij van klimmen en kan het niet hoog genoeg? Dan bieden onze outdoor klimparcoursen uitkomst: klimmen in de buitenlucht tot wel 18 meter hoogte! Kortom: voor een kinderfeestje ben je bij ons aan het juiste adres.

EEN KINDERFEESTJE IS LEUK VOOR ALLE LEEFTIJDEN

Wil je een kinderfeestje organiseren? Dan kom je natuurlijk langs bij Adventure City: de locatie voor het organiseren van kinderfeestjes! Unieke activiteiten die je nergens anders vindt zorgen ervoor dat jij en je vrienden een fantastische dag beleven. Met een kinderfeestje bepaal je helemaal zelf welke activiteit je wilt doen. Zo kun je in onze grotten op onderzoek uit met de adventure speleo, kun je klimmen en klauteren over touwbruggen met de net adventure, kun je tegen (stijle) wanden opklimmen met de adventure kids & fun en kun je een uitdagend parcours afleggen met de puppy klimparcoursen.

KINDERFEESTJES VOOR ERVAREN ADVENTURIERS

Speciaal voor de oudere en ‘ervaren’ adventuriers onder ons hebben we spannende en spectaculaire adventures ontworpen om van jouw kinderfeestje een fantastische dag te maken. Tokkel bijvoorbeeld aan de enige echte zipline rollercoaster van Nederland: een sensationele tokkelbaan waarbij je met hoge snelheden over het buitenterrein raast. Dit moet je ervaren! Of waan je in de Italiaanse Alpen en beklim de ‘ijzeren weg’ met de adventure via ferrata. Een kinderfeestje is ook perfect voor echte waaghalzen. Zo kun je bij ons ook terecht om te boulderen. Ongezekerd klimmen met een veilige, zachte mat onder je. Een activiteit die enorm snel aan populariteit wint. En terecht! Ervaar het zelf en boek je snel je tickets voor jouw kinderfeestje!

JOUW KINDERFEESTJE VERTROUWD BIJ ADVENTURE CITY

Ben je op zoek naar een unieke locatie om een fantastisch kinderfeestje te vieren? Wij verwelkomen je graag in hét in- en outdoor klimpark van Europa. Je vindt ons unieke klimpark midden in Rotterdam-Zuid. Met tal van activiteiten voor jongens en meisjes van alle leeftijden kun je onbeperkt het avontuur aangaan. Een leuke dag voor iedereen, je maakt het mee met een kinderfeestje! Bekijk hieronder al onze adventures

Al vier je je kinderfeestje in ons klimpark, is dat leuk voor iedereen. Voor jou, je vriendjes en vriendinnetjes, en ook voor je ouders! De ouders kunnen en mogen te allen tijde mee met de kinderen. De ervaring leert dat zowel de ouders als de kinderen dit erg leuk vinden. Kortom: een kinderfeestje is ontzettend leuk voor de hele familie!

Klaar voor het avontuur?!

Tickets Adventures