Het grootste in & outdoor Adventure Park van Nederland!

Kinderfeestje vieren

Vier je kinderfeestje bij het grootste in- & outdoor klimpark van Europa!

Kinderfeestje vieren? De leukste plek voor het organiseren van jouw kinderfeestje is Adventure City: het grootste klimpark van Europa! Ga het avontuur aan en beklim onze parcoursen. Spanning en sensatie gegarandeerd! Onze unieke zip- en klimparcoursen zijn ontzettend leuk voor jongens en meisjes van alle leeftijden. Bekijk de video hieronder voor een sfeerimpressie.

Compleet verzorgde kinderfeestjes

Geniet van compleet verzorgde kinderfeestjes, zoals je nooit eerder hebt ervaren. Klim tot ongekende hoogtes, spring van 20 meter naar beneden en vlieg met grote snelheden door de lucht. Voordat we beginnen met het kinderfeestje krijgen jullie uitleg en instructies, waarna jullie zelf het parcours op mogen. Er schiet jullie niets te kort, want jullie krijgen onbeperkt limonade, een zakje chips of waterijsje en toegang tot alle activiteiten. Bekijk dus snel onze arrangementen en maak je klaar voor het leukste kinderfeestje ooit!

Direct boeken Bekijk video

Slingeraap kinderfeestje

Compleet kinderfeest arrangement voor jongens en meiden van 4 t/m 7 jaar oud. Je kunt dit kinderfeestje boeken vanaf 5 personen. Let op! Dichte schoenen zijn verplicht. 

 • 1,5 uur klimmen (inclusief instructie)
 • gratis toegang voor ouders en verzorgers
 • inclusief zakje chips of waterijsje
 • onbeperkt limonade
 • Toegang tot alle Kids Adventures: netten parcoursen, puppy klimparcours, Kids & Fun klimwand en Speleo;
 • Tickets: € 10,75 per kind

Kinderfeestje Boeken

Chimpansee kinderfeestje

Kinderfeestje voor jongens en meiden van 4 t/m 7 jaar oud. Inclusief eten na afloop. Je kunt dit kinderfeestje boeken vanaf 5 personen. Let op! Dichte schoenen zijn verplicht. 

 • 2,5 uur klimmen (inclusief instructie en eten na afloop)
 • gratis toegang voor ouders en verzorgers
 • inclusief zakje chips of waterijsje
 • frietje of broodje worst na afloop
 • onbeperkt limonade
 • Toegang tot alle Kids Adventures: netten parcoursen, puppy klimparcours, Kids & Fun klimwand en Speleo;
 • Tickets: € 16,75 per kind

Kinderfeestje boeken

Baviaan kinderfeestje

Compleet kinderfeest voor jongens en meiden van vanaf 8 jaar oud en minimaal 1.30 meter lang. Je kunt dit kinderfeestje boeken vanaf 5 personen. Let op! Dichte schoenen zijn verplicht. 

 • 2,5 uur klimmen (inclusief instructie)
 • toegang tot alle adventures
 • inclusief zakje chips of waterijsje
 • onbeperkt limonade
 • ouders/begeleiders betalen €9,75 voor begeleiding in de hoogteparcoursen. Dit adviseren wij ten alle tijden. 
 • Tickets: € 19,75 per kind

Kinderfeest Boeken

Oerang-Oetan kinderfeestje

Compleet kinderfeest met eten en drinken voor jongens en meiden van vanaf 8 jaar oud en minimaal 1.30 meter lang. Je kunt dit kinderfeestje boeken vanaf 5 personen. Let op! Dichte schoenen zijn verplicht. 

 • 2,5 uur klimmen (inclusief instructie en eten na afloop)
 • toegang tot alle adventures
 • inclusief zakje chips of waterijsje
 • onbeperkt limonade
 • frietjes en een snack na afloop
 • ouders/begeleiders betalen €9,75 voor begeleiding in de hoogteparcoursen. Dit adviseren wij ten alle tijden.
 • Tickets: € 23,75 per kind

Kinderfeest boeken

Kinderfeestjes voor jongens en meiden

Onze kinderfeest arrangementen zijn leuk voor jongens én meiden, want met meer dan 15 activiteiten en klimparcoursen hebben we voor ieder wat wils. Beklim bijvoorbeeld samen met jouw vriendinnen het buitenterrein met spectaculaire klimparcoursen of vlieg met je vrienden door de lucht met de rollercoaster zipline. Onze kinderfeestje arrangementen zijn speciaal ontworpen voor jongens en meiden, zodat jij en je vrienden een ontzettend leuke dag kunnen verwachten met spannende activiteiten, onbeperkt klimmen en natuurlijk een hele leuke dag. Lees meer over ons speciale aanbod kinderfeestjes voor jongens en meiden via onderstaande knoppen.

Kinderfeestjes voor Jongens Kinderfeestjes voor Meiden

Kinderfeestje voor meisjes

Adventuriers aan het woord

Wat een geweldige plek! Mijn zoon (met verstandelijke handicap maar dol op klimmen) heeft het enorm naar zijn zin gehad! Dank voor alles en we komen zeker terug!!

Janneke

Samen met mijn zoontje bij jullie geweest en we hadden een super dag gehad. Leuke nieuwe ervaring, soms een beetje eng, maar erg leuk. Goed en vriendelijk personeel! 

Denise

Uniek in zijn soort! Hele toffe locatie!

Sander

Meer adventuriers aan het woord

Ontdek onze spannende activiteiten tijdens jouw kinderfeest!

Ga het avontuur aan en ontdek onze unieke activiteiten! Met meer dan 15 adventures kun je onbeperkt het avontuur aangaan. Geniet van onze in- en outdoor activiteiten en klim tot maar liefst 20m hoogte in ons +7000m² zip- en klimpark. Laat je adrenaline koken en zoef met hoge snelheden door het luchtruim met de zipline rollercoaster, waan je in de Italiaanse Alpen met de Via Ferrata of spring een vrije val van maar liefst 20 meter hoogte. Je beleeft het allemaal met een kinderfeestje!

Ontdek alle Adventures

Video over kinderfeestjes

Kinderfeestje 4 jaar en 5 jaar

Een kinderfeestje in ons adventure park is mogelijk voor kinderen vanaf 4 jaar oud. Bekijk hier de mogelijkheden voor kids van 4 en 5 jaar oud.

Kinderfeestje 4 jaar en 5 jaar

Kinderfeestje 6 jaar en 7 jaar

Ons klimpark is de perfecte plek voor een spannen kinderfeestje voor kids van 6 en 7 jaar oud. Bekijk onze arrangementen.

Kinderfeestje 6 jaar en 7 jaar

Kinderfeestje 8 jaar en 9 jaar

Ben je 8 of 9 jaar oud en ben je op zoek naar een spannend en avontuurlijk kinderfeestje? Bekijk de mogelijkheden!

Kinderfeestje 8 jaar en 9 jaar

Kinderfeestje 10 jaar en 11 jaar

Hou jij van spanning en avontuur? Lees hier alles over kinderfeestjes voor kids van 10 en 11 jaar oud. Ontdek Adventure City in Rotterdam!

Kinderfeestje 10 jaar en 11 jaar

Kinderfeestje 12 jaar en 13 jaar

Ga samen met jouw vrienden en vriendinnen het avontuur aan en vier je kinderfeest bij Adventure City in Rotterdam.

Kinderfeestje 12 jaar en 13 jaar

Betaalbare kinderfeestjes

Kinderfeestjes zijn altijd enorm leuk voor kind én ouders. Betaalbare kinderfeestjes zijn over het algemeen echter lastig te vinden. Bij Adventure City gunnen wij iedereen een fantastisch kinderfeestje. Al vier je je kinderfeestje daarom bij ons, kun je tegen een lager tarief gebruik maken van onze adventures. Met een kinderfeestje kun je altijd onbeperkt gebruik maken van onze klimactiviteiten voor een vast tarief per persoon. De prijzen zijn gebaseerd op de leeftijd van de kinderen en de duur van het kinderfeestje. Een kinderfeestje is te boeken vanaf 5 personen, waardoor wij een lager en voordeliger tarief kunnen rekenen dan normaal. 

De perfecte plek om jouw kinderfeestje te vieren

Outdoor en Indoor klimpark Adventure City is de perfecte plek om jouw kinderfeestje te vieren. Adventure City bevindt zich op een centraal gelegen plek in het midden van de randstad (Rotterdam). Voor de deur is er ruime gratis parkeergelegenheid. Kids uit héél Nederland vieren hun kinderfeestje in Rotterdam.

Mensen zochten ook naar: Kinderfeestje Rotterdam, Kinderfeestje Amsterdam, Kinderfeestje Den Haag, Kinderfeestje Breda, Kinderfeestje Westland, Kinderfeestje Utrecht, Kinderfeestje Den Bosch, Kinderfeestje Delft, Kinderfeestje Dordrecht, Kinderfeestje Zoetermeer, Kinderfeestje Tilburg, Kinderfeestje Gouda, Kinderfeestje Leiden en Kinderfeestje Zuid-Holland.

Tips en ideeën voor originele kinderfeestjes

Ben je op zoek naar leuke tips en ideeën voor het organiseren van een kinderfeestje? Onze adventure specialisten hebben altijd tips en ideeën klaar wanneer je een kinderfeestje wil vieren. Bekijk al onze tips en ideeën voor het organiseren van de allerleukste kinderfeestjes! Waar je ook naar op zoek bent, we hebben altijd wel ideeën voor een kinderfeestje dat voldoet aan jouw wensen!

Ideeën voor kinderfeestjes

Kinderfeestje voor jongens

Boeken

Adventure City is de leukste plek om jouw kinderfeest te vieren. Ouders en verzorgers krijgen altijd gratis toegang tot Adventure City. Wil je als ouder/begeleider mee gaan als begeleiding bij kinderfeestjes? Dan betaal je een gereduceerd tarief van € 9,75. Wij adviseren dit bij de arrangementen Baviaan, Orang Oetan & Gorilla. Wanneer er bij een kinderfeestje minder kinderen komen dan voor is betaald zullen wij dit restitueren. Let op: wij adviseren om 20 minuten voor aanvang aanwezig te zijn.

Klaar voor het avontuur?!

Tickets Adventures