Vandaag geopend van 10:30 tot 18:30
Tickets

Het grootste en meest spectaculaire in- en outdoor AdventurePark van Nederland

Kinderfeestje Amsterdam

Kinderfeestje Amsterdam organiseren?

Kom langs bij Adventure City en verzeker jezelf van een onvergetelijk kinderfeestje Amsterdam waar jij en je vriendjes/vriendinnetjes nog lang over na zullen praten! Je kunt bij ons terecht voor alle soorten kinderfeestjes in Amsterdam. Van actieve kinderfeestjes voor 8-jarigen tot unieke, spannende kinderfeestjes voor 12-jarigen. We hebben voor ieder wat wils. Dit maakt Adventure City dé locatie om van jouw kinderfeestje Amsterdam een onvergetelijke dag te maken. Het is jouw dag en dat zul je merken! Lees hieronder nog meer over hoe wij van jouw kinderfeestje Amsterdam de mooiste dag van het jaar maken.

Prijzen en tickets

Onbeperkt genieten met een kinderfeestje Amsterdam bij Adventure City

Geniet onbeperkt van diverse adventures die op verschillende manieren te doorlopen zijn. Met een kinderfeestje Amsterdam kun je zo vaak je wilt, wanneer je wilt en hoe je het wilt de activiteiten doorlopen en het avontuur aangaan. Je raakt niet uitgekeken. Een kinderfeestje Amsterdam bij Adventure City is daarom ontzettend leuk om te doen met je vriendjes en vriendinnetjes. We hebben voor iedere leeftijd meerdere activiteiten waar je het avontuur kunt aangaan. Durf jij bijvoorbeeld van 20 meter hoogte naar beneden te springen? Dan is de freefall quick jump 20 meter meter iets voor jou! Houd jij van klimmen en kan het niet hoog genoeg? Dan biedt onze adventure klimparcoursen outdoor uitkomst: klimmen in de buitenlucht tot wel 18 meter hoogte! Kortom: voor een kinderfeestje Amsterdam ben je bij Adventure City aan het juiste adres.

Kinderfeestje Amsterdam voor 4- t/m 7-jarigen

Een kinderfeestje Amsterdam voor 4- tot en met 7-jarigen vier je natuurlijk bij Adventure City. Unieke activiteiten die je nergens anders vindt zorgen ervoor dat alle kinderen een fantastische dag beleven. Met een kinderfeestje Amsterdam bepaal je helemaal zelf welke adventure je wilt aangaan. Zo kun je in onze grotten op onderzoek uit met de adventure speleo, kun je klimmen en klauteren over touwbruggen met de net adventure,kun je tegen (stijle) wanden opklimmen met de adventure kids & fun en kun je een uitdagend parcours afleggen met de puppy klimparcoursen.

Kinderfeestje Amsterdam voor 8- t/m 12-jarigen

Speciaal voor de oudere en ‘ervaren’ avonturiers onder ons hebben we spannende en spectaculaire adventures ontworpen om van jouw kinderfeestje Amsterdam een fantastische dag te maken. Tokkel bijvoorbeeld aan de enige echte zipline rollercoaster van Nederland: een sensationele tokkelbaan waarbij je met hoge snelheden over het buitenterrein van Adventure City raast. Dit moet je ervaren! Of waan je in de Italiaanse Alpen en beklim de ‘ijzeren weg’ met de adventure via ferrata. Een kinderfeestje Amsterdam is ook perfect voor echte waaghalzen. Zo kun je bij ons ook terecht om te boulderen. Ongezekerd klimmen met een veilige, zachte mat onder je. Een activiteit die enorm snel aan populariteit wint. En terecht! Ervaar het zelf en vier je kinderfeestje Amsterdam bij Adventure City.

Vier je kinderfeestje Amsterdam bij Adventure City

Woon jij in Amsterdam en ben je op zoek naar een unieke locatie om een fantastisch kinderfeestje te organiseren? Adventure City is hét in- en outdoor klimpark van Nederland en vind je op nog geen 30 minuten afstand van Amsterdam . Met tal van activiteiten voor vrijwel alle leeftijden kan iedereen onbeperkt het avontuur aangaan. Een leuke dag voor iedereen, je maakt het mee met een kinderfeestje Amsterdam bij Adventure City! Bekijk hieronder al onze adventures.

 

  • Via ferrata: Waan je in de Italiaanse Alpen en beklim de ‘’ijzeren weg’’
  • Boulderen: Klim ongezekerd tot een hoogte van maximaal 4,5 meter
  • De zipline: Verschillende ziplines, zowel indoor als outdoor
  • Klimwand: Klim uitdagende routes op een echte rotswand
  • Speleo: Ontdek de grotten van Adventure City
  • Kids & Fun: Klimwanden speciaal voor de jonge avonturiers onder ons
  • Net Adventure: Klim en klauter over touwbruggen met veilige netten onder je

Een kinderfeestje Amsterdam bij Adventure City is leuk voor het hele gezin

Al vier je je kinderfeestje Amsterdam bij Adventure City, is dat leuk voor iedereen. Voor jou, je vriendjes en vriendinnetjes, en ook voor je ouders! De ouders kunnen en mogen te allen tijde mee met de kinderen. De ervaring leert dat zowel de ouders als de kinderen dit erg leuk vinden. Kortom: een kinderfeestje Amsterdam bij Adventure City is ontzettend leuk voor de hele familie!

Adventure City: dé locatie voor kinderfeestjes in de buurt van Amsterdam

Adventure City is dé place-to-be om een onvergetelijk kinderfeestje te beleven. Met verschillende unieke en uitdagende adventures zijn er voor iedereen gepaste activiteiten te beleven. Het is daarom niet zo gek dat kinderen uit verschillende plaatsen hun kinderfeestje bij ons komen vieren, zoals Rotterdam, Amsterdam, Den Haag, Breda, Westland, Utrecht, Den Bosch, Delft, Dordrecht, Zoetermeer, Tilburg, Gouda, Leiden en andere plaatsen uit Zuid-Holland. Naast dat je bij ons terecht kunt voor kinderfeestjes, zijn onze adventures ook erg leuk om te doen als schoolreisje, bedrijfsuitje, personeelsfeest, teambuilding, verjaardagsfeestje, schoolreis of vrijgezellenfeest. Ervaar het zelf en bestel vandaag nog je tickets voor een fantastische dag die je nooit zult vergeten!

Klaar voor het avontuur?!

Tickets Adventures