Vandaag geopend
Check ons reserveringssysteem voor actuele starttijden
Tickets

Het grootste en meest spectaculaire in- en outdoor Adventurepark van Nederland!

Magic Goochel Workshop

Goochel alsof je Hans Klok bent!

Adventure City Rotterdam

Altijd al willen weten hoe Hans Klok zijn trucs tot stand brengt? Dit is je kans om hier achter te komen! Met deze te gekke Magic Workshop krijg je de eerste kneepjes van het goochelen mee. Een super leuke en interactieve activiteit die voor vele leeftijden geschikt is. Bedrijven, vriendengroepen, vrijgezellenfeesten. Menig persoon heeft deze Magic ervaring al beleefd bij ons. De reacties zijn altijd lovend! 

Onze Magic Goochel Workshop is te boeken in combinatie met verschillende arrangementen. Hebben sommige collega's, vrienden of familieleden hoogtevrees en blijven ze liever veilig aan de grond? Geen probleem, daar hebben wij deze te gekke goochel show voor bedacht die garant staat voor een middag heel veel plezier met elkaar. 

Hieronder vind je een overzicht van de arrangementen in combinatie met de Magic Goochel Show.

Neem contact op

Arrangementen in combinatie met een Magic Goochel Workshop

Je kunt je ticket naar Las Vegas al bijna boeken 

Mount Everest Package

Wil je je business een boost geven? Even terug bij af en kijken naar de doelstellingen voor volgend jaar? Boek dan een ervaren business coach om je bedrijf en je personeel een boost te geven voor het komende jaar. Na een inleidende sessie kan iedereen de keuze maken uit het gebruik van onze Adventures of deel te nemen aan een gezellige workshop. Aansluitend zal er een heerlijk buffet Rondje Rotterdam (alternatief mogelijk) inclusief drankarrangement klaarstaan. 

teambuilding in Rotterdam bij Adventure City Rotterdam

Mount Cook Package

Staat teamspirit bij jullie hoog in het vaandel? Boek dan onze Mount Cook Package en beleef een waanzinnig leuke dag met tal van uitdagende elementen. Een combinatie van onze teambuilding spellen waarbij plezier en teamwork centraal staan. Daarnaast mag er gekozen worden tussen het gebruik van onze Adventures of een te gekke workshop. Aansluitend zal er een heerlijke BBQ (alternatief mogelijk) verzorgd worden inclusief een drankarrangement.

actief bedrijfsuitje bij Adventure City

Kilomanjaro Package

Een compleet pakket voor het uitje van het jaar! Je hebt hierbij de keuze om gebruik te maken van onze Adventures of deel te nemen aan een waanzinnig leuke workshop voor degene die niet zo van hoogtes houden. Bijvoorbeeld onze populaire Djembe of Cocktail Workshop. Aansluitend staat er een heerlijk Rondje Rotterdam buffet (alternatief mogelijk) klaar en kunnen jullie gebruik maken van ons drankarrangement.

teambuilding in Rotterdam bij Adventure City Rotterdam

Heb je vragen of wil je een offerte opvragen? Neem contact op!

Heeft je vragen of wil je meer informatie hebben omtrent workshops bij Adventure City Rotterdam? Heb je andere ideeën omtrent de invulling van onze workshops? Laat het ons weten! Vul onderstaand formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Klaar voor het avontuur?!

Tickets Adventures