Vandaag gesloten
Check ons reserveringssysteem voor actuele starttijden
Tickets

Het grootste en meest spectaculaire in- en outdoor Adventurepark van Nederland!

Bedrijfsuitje met teambuilding

Unieke teambuilding activiteiten

teambuilding in Rotterdam bij Adventure City Rotterdam

Bedrijfsuitjes met teambuilding beleef je bij Adventure City Rotterdam! Onze teambuilding activiteiten zijn perfect om met een bedrijfsuitje de teamspirit op te krikken, maar ook gewoon voor een oergezellige dag met elkaar. Met diverse teambuilding activiteiten die op verschillende manieren te doorlopen zijn, raak je niet uitgekeken. Zowel actieve als minder actieve teambuilding activiteiten zorgen ervoor dat al het personeel een leuke dag kan beleven. Hieronder vind je een overzicht van de verschillende teambuilding spellen die wij aanbieden. 

Voor de durfallen is er genoeg te beklimmen in het in- en outdoor klimpark en voor hen die last hebben voor hoogtevrees zijn er ook genoeg activiteiten. Denk hierbij aan hilarische workshops, zoals cocktails maken en djembé spelen. Kortom: voor het leukste uitje ben je bij ons aan het juiste adres. Verder op deze pagina vind je een overzicht van de verschillende workshops die wij aanbieden. 

Boek je teambuilding voor bedrijven nu en ga samen met jouw collega’s het avontuur aan. Bedrijfsuitje teambuilding is uniek, leuk en bovenal beregezellig!

 

Brochure aanvragen

Teambuilding voor bedrijven

teambuilding in Rotterdam bij Adventure City Rotterdam

Teambuilding voor bedrijven wordt steeds populairder en dat snappen wij heel goed. Het samenwerken tussen collega’s gecombineerd met enige competitie zorgt voor een betere band onderling en dus ook op de werkvloer. De teambuilding activiteiten bij Adventure City zijn divers en perfect voor ieder bedrijfsuitje.

Hieronder vind je een greep uit onze teambuilding activiteiten. Stuk voor stuk uniek en met veel enthousiasme gepresenteerd.

  • Vliegend tapijt - met collega's zo snel mogelijk naar de overkant 'springen' op een stuk tapijt zonder dat je de grond mag raken.
  • Marshmallow brug - bouw een brug van spaghetti en marshmallow's. Plezier gegarandeerd!
  • De fotoshoot - zoveel mogelijk woorden spellen en uitbeelden door tegen elkaar aan te liggen met voeten of benen. 
  • Mijnenveld - bereik geblinddoekt de overkant zonder dat je op een mijn gaat staan. Teamwork staat centraal! 
  • Tweeling klimmen - samen een route klimmen terwijl je voeten aan elkaar gebonden zijn.
  • Kratje stapelen - bouw een zo hoog mogelijke toren van kratjes bij de klimmuur. Spectaculair!

Niets is te gek met een teambuilding bedrijfsuitje bij het grootste klimpark van Nederland. Benieuwd naar al onze Adventures of meteen een brochure aanvragen? Klik snel verder op de buttons hieronder. 

Brochure aanvragen Bekijk adventures

Heeft u vragen? Neem contact op!

Heeft u vragen over de bedrijfsuitjes met teambuilding bij Adventure City Rotterdam? Vul onderstaand formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Ook veelzijdige workshops mogelijk

workshops in Rotterdam bij Adventure City Rotterdam

Adventure City is met 7000m² het grootste Adventure Park van Nederland. Maar ook wanneer je hoogtevrees hebt kun je een oergezellig bedrijfsuitje met teambuilding organiseren. Want naast klimmen kun je ook bij ons terecht voor workshops! Hilarische activiteiten die je wellicht nog nooit eerder hebt gedaan. Laat je ritmische gevoel los met een culturele Djembe workshop, pak de hand van je collega’s tijdens een traditionele Salsa dans of geniet van al het lekkers tijdens de Cocktail workshop. Dus of je nu wilt klimmen tot 20m hoogte of liever met beide benen op de grond blijft: Adventure City is er voor iedereen.

Brochure aanvragen

Workshop pakketten voor teambuilding voor bedrijven

Benieuwd naar ons aanvullende aanbod workshops? Bekijk ze hieronder. Van een gezellige jamsessie tot een heerlijke cocktail workshop.

Djembe spelen

Onder leiding van een professionele Djembe artiest leer je de eerste stappen tot het bespelen van een Djembe. Gezelligheid, saamhorigheid en plezier in combinatie met het maken van muziek maakt veel los bij mensen. Gegarandeerd een succes bij middelgrote groepen. De workshop is eventueel naar wens aan te passen. 

Lees meer
teambuilding in Rotterdam bij Adventure City Rotterdam

Cocktails maken

Een sprankelende, energieke en vooral lekkere workshop. Dat vind je terug bij het maken van de populairste cocktails van dit moment. Wordt een echte cocktailtender in een paar uurtjes tijd en wie weet maak je je er beroep van. Liever geen alcohol? Dat is geen probleem. We bieden ook cocktail workshops aan met uitsluitend 'virgin cocktails'. Naast bedrijfsuitjes is deze workshop ook perfect voor vrijgezellenfeesten. Daag jij je vrienden of vriendinnen uit voor het maken van een heerlijke cocktail? 

Lees meer Populair

Salsa dansen

Altijd al de fijne kneepjes van de salsa dans willen leren? Dat is mogelijk bij ons! Onder leiding van een officiële salsa docent gaan de heupen lekker los en ben je binnen mum van tijd een echte salsa danser. Onwijs leuk voor een groep die een actieve workshop wilt volgen in combinatie met ritmische muziek. Gegarandeerd plezier voor iedereen!

Lees meer
dansen in rotterdam

Klaar voor het avontuur?!

Tickets Adventures