Vandaag geopend
Check ons reserveringssysteem voor actuele starttijden
Tickets

Het grootste en meest spectaculaire in- en outdoor Adventurepark van Nederland!

Nieuw bij Adventure City Rotterdam:
Tubing & Netadventure!

Meer
Vandaag geopend Bekijk alle openingstijden
Check ons reserveringssysteem voor actuele starttijden

Gegarandeerd een glimlach op je gezicht!

Een Tubingbaan van 12 meter hoog en 75 lang & meerdere NetAdventure Parcoursen op hoogte. Dat moet een gigantisch WOW-effect teweeg brengen!
Vanaf april 2024 is Adventure City Rotterdam, het grootste In- en Outdoorpark van Nederland, deze attracties rijker. Een indrukwekkende Tubingbaan, waar je vanaf 12 m hoogte, 75 m lang zittend in een band met volle snelheid naar beneden kunt glijden. Daarnaast zijn er meerdere NetAdventure Parcoursen toegevoegd aan het park. Spectaculaire netvelden die in verbinding staan met elkaar en waar iedereen vanaf 4 jaar zich compleet kan uitleven. 

Perfect om als losse tickets te boeken of in combinatie met het Klim- en Zippark. Ben je bijna jarig? Dan vier je natuurlijk je kinderfeestje bij Adventure City! Hier zijn meerdere arrangementen, waaronder combi-arrangementen, voor beschikbaar om ook jouw feestje onvergetelijk te maken! Langskomen met je klasgenoten? Ook dat is mogelijk. Klik snel op de button hieronder voor meer informatie. 

  • Ideaal voor kids vanaf 6 jaar
  • Uitdaging en plezier voor (bijna) alle leeftijden
  • 2 tubingbanen van 75 meter lang
  • Perfect in combinatie met ons Klim & Zippark

Families

Klimmen bij Adventure City Rotterdam

Een perfect uitje voor de hele familie!
Iedereen vanaf 6 jaar kan deelnemen aan de Tubingbaan en onze spectaculaire NetAdventure Parcoursen. Een laagdrempelige, maar uitdagende activiteit die voor de hele familie geschikt is. Zie jij jezelf al naar beneden roetsjen van de Tubingbaan die 12 meter hoog en 75 meter lang is?! Dat moet een gigantisch WOW-effect teweeg brengen. Daarnaast kun je je uitleven op een groot aantal NetAdventure Parcoursen die op verschillende hoogtes met elkaar in verbinding staan. 

Op zoek naar een unieke activiteit met de hele familie? Dan ben je bij Adventure City aan het goede adres. Geschikt vanaf 6 jaar en uitdagend voor iedere leeftijd. Neem je neefjes, nichtjes, tantes & ooms mee naar het grootste In & Outdoor Adventure Park van Nederland en ervaar de veelzijdigheid van de fantastische activiteiten. 

Perfect in combinatie met het In & Outdoor Adventure Park. Gegarandeerd een middag vullend programma waar de hele familie plezier heeft. Combineer de in & outdoor attracties met de spectaculaire Tubingbaan & NetAdventure Parcoursen en daag elkaar uit om het beste in een ieder naar boven te halen. 

 

Plan je bezoek

Schoolreisje

Neem al je klasgenootjes mee, want het gaafste schoolreisje vier je natuurlijk bij Adventure City Rotterdam! Ga de uitdaging aan en ervaar de verschillende attracties in het grootste Adventure Park van Nederland. Geschikt voor onder- en bovenbouw klassen. Vanaf 4 jaar. Ervaar de verschillende hoogteparcoursen (vanaf 1 meter hoog), zip naar de overkant, spring naar beneden van 20 meter of ga de strijd aan met je klasgenootje wie het eerste aan de bel trekt bij de Battle Klimwand. Gegarandeerd plezier voor de hele klas! 

Vanaf heden ervaar je nog meer plezier bij Adventure City. Het park is namelijk 2 super vette attracties rijker. Een spannende Tubingbaan, waar je vanaf 12 m hoogte, 75 m lang zittend in een band naar beneden roetsjt. Daarnaast zijn er meerdere NetAdventure Parcoursen toegevoegd aan het park. Spectaculaire netvelden die in verbinding staan met elkaar en waar iedereen vanaf 4 jaar zich compleet kan uitleven. 

Adventure City - zowel het Klim & Zippark als de Tubing & NetAdventure Parcoursen - is geschikt voor kinderen vanaf groep 1 en uitdagend genoeg voor kinderen t/m groep 8. Informeer naar de mogelijkheden per mail of telefoon en we denken graag mee over de mogelijkheden.

SCHOOLREISJE BIJ ADVENTURE CITY ROTTERDAM:

  • Voor groep 1 t/m groep 8
  • In & Outdoor en jaarrond geopend
  • Voor de beginnende en meer ervaren avonturier 
  • 100% veilig
  • Eten en drinken optioneel
  • Aantrekkelijke tarieven

Schoolreisje

Kinderfeestje

Klimmen bij Adventure City Rotterdam

Het vetste kinderfeestje vier je natuurlijk bij Adventure City Rotterdam!

Boek direct je feestje

Combi Tickets

klimmen bij Adventure City Rotterdam

Boek hier je Combi Ticket!

Combi Tickets

Heerlijke hapjes & drankjes

Geniet van heerlijk hapjes & drankjes op onze binnen- of buitenterras. 

Bekijk alvast onze menukaart om een indruk te krijgen van al het lekkers wat verkrijgbaar is bij Adventure City.
Geniet van luxe broodjes, verse pannenkoeken of huisgemaakte appeltaart. Altijd met liefde gemaakt en een glimlach geserveerd. 

Bekijk hier onze menukaart

Contactgegevens

Adres
Dorpslaan 428, 3084 LL Rotterdam
Bereken route
Telefoon
010 - 8002080
E-mail
info@adventurecityrotterdam.nl

Openingstijden

Maandag Gesloten (op aanvraag voor scholen & bedrijven)
Dinsdag Gesloten (op aanvraag voor scholen & bedrijven)
Woensdag 12:30 - 18:00
Donderdag Gesloten (op aanvraag voor scholen & bedrijven)
Vrijdag 12:30 - 18:00
Zaterdag 12:30 - 18:00
Zondag 12:30 - 18:00

Voor actuele openingstijden adviseren wij te allen tijde om het reserveringssysteem te checken. 

Plan je bezoek

Contactformulier

Vul het formulier in en we zullen zo snel mogelijk contact opnemen.

Overig

Vanaf april 2024 is Adventure City Rotterdam, het grootste In- en Outdoorpark van Nederland, deze attracties rijker. Een indrukwekkende Tubingbaan, waar je vanaf 12 m hoogte, 75 m lang zittend in een band met volle snelheid naar beneden kunt glijden. Daarnaast zijn er meerdere NetAdventure Parcoursen toegevoegd aan het park. Spectaculaire netvelden die in verbinding staan met elkaar en waar iedereen vanaf 4 jaar zich compleet kan uitleven. 

Deze nieuwe activiteiten zijn gebouwd op het terrein van Adventure City Rotterdam, sinds enkele jaren al het meest uitdagende Klim- en Zippark van Nederland. Na ruim een jaar bouwen aan deze unieke activiteiten kunnen we eindelijk met trots aankondigen dat het geopend is voor publiek. Zie jij jezelf al roetsjend naar beneden gaan in een tubingband? Super tof om met je vriendjes en vriendinnetjes te doen. 

Ervaar de snelheid van een echte Tube!

Prijzen en tickets Kinderfeestje vieren