Vandaag geopend
Check ons reserveringssysteem voor actuele starttijden
Tickets

Het grootste en meest spectaculaire in- en outdoor Adventurepark van Nederland!

Kinderfeestje 5 jaar

Hét kinderfeestje voor 5 jaar

Hoera, je bent jarig, gefeliciteerd! En je wordt maar één keer vijf jaar, een hele hand vol, dus dat moet gevierd worden! 

Verzamel al je vriendjes en vriendinnetjes en neem ze mee naar Adventure City Rotterdam voor het allerleukste kinderfeestje ooit. In ons zip- en klimpark in Rotterdam beleven jullie onbeperkt plezier in ons 2000m2 indoor en 5000m2 outdoor zip- en klimpark. 

Klim over geweldige klimparcoursen, zoef door de lucht met ziplines en maak ongekend veel plezier met je beste vriendjes en vriendinnetjes. 

Adventure City in het kort:

  • Leuke en betaalbare kinderfeestjes kinderen van 5 jaar oud
  • Altijd inclusief onbeperkt limonade en een waterijsje of zakje chips 
  • Eten is optioneel bij te boeken
  • Ouders kunnen tegen een gereduceerd bedrag mee klimmen

Kinderfeestje boeken

Kinderfeestje meisje 4 jaar en 5 jaar

Arrangementen

Je kunt al een kinderfeestje bij ons vieren vanaf 5 personen. Voor 5-jarige kinderen hebben we speciale arrangementen genaamd Slingeraap (1 uur klimmen) en Chimpansee kinderfeestjes (2 uur klimmen). Lees meer over onze arrangementen en boek gemakkelijk online.

Bekijk arrangementen

Adventures

Voor iedere leeftijd hebben we gepaste activiteiten die wij "adventures" noemen, zo ook voor kinderen van 5 jaar oud. Bijvoorbeeld de puppy klimparcoursen en de speleo. Bekijk ze allemaal.

Onze adventures

Veiligheid voorop

Veiligheid is bij ons ontzettend belangrijk. Ons park is zo ingericht dat alle klimparcoursen 100% veilig zijn. Of kinderen van 5 nu op 1 meter hoogte klimmen of kinderen van 13 al in een vrije van van 20 meter naar beneden springen, middels de nieuwste technologieën is ieder kind vastgezekerd en kan het onmogelijk vallen en verkeerd terechtkomen. 

Veiligheid

Adventuriers aan het woord

Een onvergetelijke dag gehad met het team. Een mooie verdeling tussen de mensen die de hoogteparcoursen wilde trotseren en de mensen die liever een alternatief programma deden in de vorm van djembe spelen. Als afsluiting een heerlijk buffet waar iedereen van genoten heeft. Een geweldige dag!  

Rachid (Gemeente Rotterdam)

Samen met mijn zoontje bij jullie geweest en we hadden een super dag gehad. Leuke nieuwe ervaring, soms een beetje eng, maar erg leuk. Goed en vriendelijk personeel! 

Denise

Absolute topper..! Veel medewerkers om de veiligheid te borgen en het is nagenoeg onmogelijk je te bezeren.. schoon.. mooi... veilig... geweldig gewoon!

Lotte

We hebben een ontzettend fijne middag gehad. Door corona is het binnen horeca gedeelte dicht, maar dat mocht de pret zeker niet drukken. Er wordt goed aan de regels gehouden en het personeel is enorm vriendelijk. Het was onze eerste keer maar we komen zeker terug!

Suzanne

Gisteren hebben we het kinderfeestje gevierd van mijn zoontje van 9 bij Adventure City Rotterdam, en wat is dat super goed bevallen! De kinderen hebben zich geen moment verveeld. Goede instructies, erg vriendelijk personeel en gewoon een heel mooi klimpark! Een aanrader voor jong en oud!

Diana

Heel gaaf klimpark met mogelijkheden voor alle leeftijden. En fijne begeleiding.

Erlijne

Wat een geweldige plek! Mijn zoon (met verstandelijke handicap maar dol op klimmen) heeft het enorm naar zijn zin gehad! Dank voor alles en we komen zeker terug!!

Janneke

Vandaag het kinderfeestje gevierd van onze 2 meiden bij jullie! Het was echt super. Fijn om met z’n alle tegelijk te starten en hierna kon iedereen lekker doen wat hij/zij zelf wilde! Iedereen was enthousiast en wilde eigenlijk nog niet naar huis! Bedankt voor de goede zorgen!

Erica

Meer adventuriers aan het woord

Kinderfeestjes voor jongens en meiden 5 jaar

Kinderfeestje voor meiden Kinderfeestje voor jongens

Kinderfeestjes voor meiden van 4 jaar en 5 jaar

Kinderfeestjes voor kinderen van 5 jaar oud

klimmen bij Adventure City Rotterdam

Ben je op zoek naar een kinderfeest voor kids van 5 jaar oud? Bezoek Klimpark Adventure City in Rotterdam. Wij hebben de perfecte locatie om jouw kinderfeestje te vieren. Adventure City bevindt zich op een centraal gelegen plek in het midden van de randstad (Rotterdam). Voor de deur is er ruime gratis parkeergelegenheid. Kids uit héél Nederland vieren hun kinderfeestje in Rotterdam.

Kinderfeestje voor 5-jarige 

Een kinderfeestje voor een 5-jarige vier je natuurlijk bij Adventure City Rotterdam, het grootste en vetste Adventure Park van Nederland. Hier vind je vele activiteiten geschikt voor de doelgroep van 5 jaar. Uiteraard te allen tijde in het bijzijn van een ouder/begeleider. 5-jarige kinderen kunnen hun geluk niet op in ons Adventure Park. Zo hebben wij indoor activiteiten die het gehele jaar open zijn en outdoor activiteiten die het grootste deel van het jaar open zijn. Kinderen kunnen hun oudere broer of zus meenemen voor een te gek dagje uit. Ook voor deze oudere leeftijd is er namelijk genoeg vertier. En helemaal voor paps en mams. Die willen toch niet beneden blijven?!

Attracties voor 5-jarige

Voor de kleine koters van 5 jaar hebben wij tal van attracties samengebracht waar hun hart sneller van gaat kloppen. Zo hebben we onder andere Net Adventure parcoursen. Dit zijn gigantische trampolines waar 5-jarige kinderen met z’n 20e tegelijk op kunnen springen. Deze zijn verbonden aan elkaar middels touwbruggen waar ze als een razende overheen kunnen rennen. Daarnaast kunnen de hoogte in op de Kids & Fun klimmuren. Hier kunnen ze tot wel 8 meter hoog klimmen. Wie durft het aan? Uiteraard is hier wel begeleiding van een ouder/begeleider bij nodig. Om alvast te wennen aan de klimparcoursen hebben we ook een 1 meter klimparcours ontwikkeld, speciaal voor de 5-jarige. Dit vinden ze vaak het allerleukste. Ook is er een Speleo parcours bedacht waar de kids doormiddel van een tunnelstelsel de uitgang moeten vinden. Gaaf en spannend tegelijk!  

Feestarrangement voor 5-jarige

Unieke en uitdagende activiteiten met kinderfeestjes bij Adventure City Rotterdam

Ook de jarige job onder ons zal een feestje bij Adventure City niet snel meer vergeten. Zo hebben wij meerdere kinderfeest arrangementen gemaakt, speciaal voor 5-jarige. De jarige zetten we uiteraard extra in het zonnetje zodat hij of zij zich helemaal jarig voelt. Feesttafels met versieringen erop, een feestelijk ontvangst, een speciale klimhelm die speciaal voor de jarige ontworpen is en een goodie bag met veel leuke items. De arrangementen voor 5-jarige zijn altijd inclusief limonade en een zakje chips of waterijsje en uit te breiden met frietjes & een snack of een pannenkoek. Ook is er de keuze om anderhalf uur of twee en een half uur te klimmen. Vier jij ook je feestje in het leukste Adventure Park van Nederland? 

Ook voor broer, zus & ouder genoeg te beleven

Naast de attracties voor 5-jarige is er ook voor de oudere generatie genoeg te beleven. Neem vooral het hele gezin mee, inclusief papa en mama. Die gaan zich niet vervelen. Zo vind je meerdere klimparcoursen in & outdoor bij ons tot wel 20 meter hoog. Hier is wel een minimale leeftijd van 8 jaar en minimale lengte van 1.30m voor nodig. Daarnaast hebben wij de allereerste Zip-line Rollercoaster van Nederland. Ongekend spectaculair en zeker de moeite waard om een keer te doen. Nog niet uitdagend genoeg? Spring dan van 20 meter naar beneden met onze Free Fall Bungy. Iets rustiger beginnen? Start dan op het 1 of 4 meter klimparcours en overtref jezelf door steeds een stapje hoger te gaan. Zien we je snel? 

Vier je kinderfeestje bij Adventure City

Klaar voor het avontuur?!

Tickets Adventures